Cum Cumpar

Ai la dispozitie trei variante pentru a comanda produsul dorit:

 

Comanda telefonica. Este si cea mai simpla si la indemana varianta pentru a comanda piese de ambreiaj. Pentru identificarea corecta a pieselor avem nevoie de datele complete ale masinii (marca, model, an fabricatie, capacitate motor, putere motor, cod motor, serie de sasiu, tip transmisie etc.) care se gaesesc pe certificatul de inmatriculare al autovehiculului si/sau pe cartea de identitate. Identificarea pieselor pentru masina Dvs se face in programe originale(unde este cazul) si in cataloage online. Datorita faptului ca progamele de identificare sunt cu licenta, informatiile afisate pe site sint generale si nu pot fi afisate in totalitate pentru fiecare auto in parte, insa aceste sunt disponibile in urma   decodarii seriei de sasiu (VIN).

 

Comanda online(pe site). Dupa cum spune si numele se poate face simplu in urma navigarii prin produsele aflate pe site si compararii informatiilor aflate in descrierile produselor cu datele masinii tale. Ai comandat ceva si nu stii daca e ceea ce ai nevoie? Nu e nici o problema. Cand comanda ta ajunge la noi, te sunam pentru confirmare si pentru verificarea compatibilitatii pieselor(caz in care trebuie sa ai talonul sau cartea de identitate a masinii la indemana). Aceasta reverificare are ca scop evitarea furnizarii unor piese care nu sunt compatibile cu masina ta.

                          NU ESTE NECESARA CREAREA UNUI CONT insa daca vrei sa ai o evidenta a comenzilor tale, crearea unui cont te va ajuta.

 

Comanda pe mail. Ca si la celelalte doua metode prezentate mai sus, avem nevoie de datele complete ale masinii si binenteles de lista cu piese dorite. Este de preferat si furnizarea unui numar de telefon pentru cazul in care sunt necesare lamuriri suplimentare. Adresa de mail este contact@ambreiajeonline.ro

 


 

Cum platesc

 

Plata produselor se face numerar la curier sau cu OP in avans. Pentru varianta cu OP, livrarea se va face numai in momentul in care contravaloarea se afla in contul nostru. In unele cazuri este necesara achitarea unui avans pentru lansarea comenzii.

 

 

ATENTIE!!! Conform politicii curierului, continutul coletului poate fi verificat DOAR dupa achitarea acestuia.

Dacai ai nelamuriri in orice problema sau ai nevoie de ajutor pentru identificarea pieselor, contacteaza-ne!