Livrare si garantie

Activand ca magazin online, livrarea pieselor de ambreiaj se face EXCLUSIV prin intermediul societatii Urgent Curier. Pentru revanzatori exista si posibilitatea livrarii cu masinile noastre, insa pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Durata in care produsele ajung la Dvs estedupa cum urmeaza:

 • 24H pentru ambreiajele aflate pe stoc in Bucuresti si pentru comenzi plasate pana in ora 15.00. Comenzile plasate dupa aceasta ora se livreaza in proportie de 30 % in 48H restul de 70% se livreaza in 24H,insa vi se va comunica termenul de livrare telefonic.
 • 48H pentru ambreiajele aflate pe stoc in filialele din tara
 • 3-4 zile pentru ambreiajele aflate pe stoc in depozitele din Germania, Polonia, Cehia, Italia, Ungaria etc.
 • 15-30 zile pentru comenzi speciale. Aici vorbim de piesele de ambreiaj care sunt livrate direct de la producator(Sachs, LUK, Japanparts etc)

Piesele nu pot fi ridicate personal de la depozit decat in cazuri exceptionale.

 

Garantie piese de ambreiaj

Piesele de ambreiaj beneficiaza de garantia internationala oferita de producatori si difera de la producator la altul. Termenul minim de garantie este de 18luni pentru piese de ambreiaj producator LUK, Valeo, Japanparts, Aisin, Ashika, Exedy etc; 24 luni pentru ambreiajele Sachs si 36 luni pentru ambreiajele Starline.

Pentru a beneficia de garantie sunt necesare cateva precizari:

 1. ambreiajele trebuiesc montate intr-un service autorizat RAR pentru marca respectiva(exemplu Opel, BMW, VW etc)
 2. garantia acopera defectele de fabricatie si nu uzura normala a pieselor, uzura prematura ca urmare a montajului si/sau exploatarii incorecte.
 3. garantia presupune inlocuirea pieselor defecte cu altele noi sau returnarea contravalorii acestora, si NU decontarea costurilor cu montarea/demontarea pieselor.
 4. rezolvarea dosarelor de garantie se face in termen de 10-15 zile de la data depunerii dosarului.

In cazul in care va aflati in situatia de a intocmi un dosar de garantie aveti nevoie de urmatoarele documente:

 1. Factura de achizitie (daca nu ati pastrat factura va putem scoate un duplicat)
 2. dovada montarii piesei de ambreiaj intr-un service autorizat RAR pentru marca respectiva(factura, deviz si bon fiscal)
 3. nota de constatare intr-un service autorizat RAR pentru marca respectiva din care sa reiasa ca piesa respectiva necesita inlocuire.
 4. copie a certificatului de inmatriculare
 5. copie a autorizatiei RAR unde s-a montat ambreiajul.